top of page

Feesten en Partijen

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bedrijfsuitje, bruiloft of een andere bijeenkomst? Bij Wantveld kan het allemaal!

 

Onze unieke ligging aan zee biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Bekijk onze arrangementen hieronder of neem contact op met ons over uw wensen en wij maken graag een offerte voor u op maat.

beachvolleybal_katwijk.jpg

Teamuitje

Een personeelsfeest combineren met een middagje strandactiviteiten? Daarna gezellig op ons terras komen borrelen en genieten van een barbecue aan zee? Bij Beachclub Wantveld bent u op het goede adres!

In samenwerking met onze partner Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events verzorgen wij een divers aanbod aan bedrijfsuitjes op het strand van Katwijk. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

WhatsApp Image 2023-04-06 at 14.40.14.jpeg

Bruiloft

Beachclub Wantveld is de perfecte locatie om uw bruiloft te vieren! In samenwerking met een weddingplanner kunnen we uw hele dag invullen: van trouwauto's tot muziek, variërend van een DJ, live muziek tot uw eigen afspeellijst.

 

Zo zorgen wij ervoor dat uw bruiloft perfect verloopt en kunt u tegelijkertijd genieten van de relaxte en mooie omgeving op het strand. Uiteraard kunt u kiezen uit één van onze arrangementen, maar andere wensen zijn ook zeker mogelijk!

strandwandeling_2.jpg
wandveldkatwijk_trouwen_0001_pexels-photo-38931_1.jpg

Andere wensen?

Ons team gaat graag met u in gesprek! Neem contact op met ons via onderstaand formulier om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page